петак, 11. фебруар 2011.

Живот Србина нема цену!!

Пре пар дана на срећу или жалост имала сам прилику да прочитај један текст о томе како наша држава поступа са херојима који су дали живот за нашу земљу и њиховим породицама. До које мере су успели да маргинализују србске ветеране и пале борце али као да им је  мало они их  свакодневно понижавају,унижавају сваку њихову заслугу и тако показују младом човеку шта га чека уколико се усуди да брани своју земљу у неком наредном периоду.
Од породице пуковника Миленка Павловића јако узак круг јавности је сазнао неке нажалост врло потресне информације.Пуковник Миленко Павловић за време НАТО бомбардовања био је комадант ловачко авијатичарског пука у Батајници, 4. маја нешто после поднева 1999 ,увек спреман да помогне,посебно кад је отаџбина била у питању и тај дан је спремно заменио пилота на дужности и узлетео потпуно сам без имало страха и у сигурну смрт да се суочи са шеснаест непријатљских летелица.Према причама мештана који су гледали тај несвакидашњи призор да је свих шеснаест авиона устуклуло пред храброшћу овог великог хероја и великог Србина.
Данас је породица овог палог борца од државе дочекала још једно у низу од многобројних понижења свих ових година.Наиме врховни суд Србије,проценио је да је живот тог човека прецењен! Живот човека који је бранио своју земљу и те судије од агресије НАТО бомби ,човека који погинуо у тој одбрани часно као херој је прецењен .
Може ли да се плати одсуство оца његовим синовима Немањи и Срђану,и његовим родитељима и његовој супруги , има ли то цену? Бол и туга, проливене сузе и на крају уместо да му држава подигне споменик она њихову трагедију учини још већом, понижавајући целу породицу унижавајући непроцењив живот особе која је сваком од њих значила највише на свету.
Колико може да кошта један отац,која је цена сина,може ли то да се купи?
До кад ће држава наше хероје спуштати у блато , умањивати њихов значај и окретати им леђа, а са друге стране дизати и финансирати њиховим и нашим парама неке нове измишљене и разуму не прихватиљиве "вредности". Дозволили смо да пред нашим очима дижу у небеса једног злочинца који је молио НАТО да нас бомбардује само још који дан,човек који је молио непријатеља да убије још коју стотину Срба има своју улицу у већини градова у Србији , дизани су му споменици а човеку,хероју који је погинуо у одбрани тих Срба живот је прецењен!
Па докле ћете Срби допуштати да вас овако газе, да вам државом владају наши највећи непријатљи коме живот овог часног човека и не значи ништа јер он се борио за Србију, а не за њих непријатеље.
Пре два дана у Београду је завршен фестивал геј филмова Мерлинка, фестивал који је између осталих "невладиних организација " био спонзорисан и из државног буџета и заштићен великим бројем припадника мупа Србије. Тема фестивалаје и овај пут био отворени напад на цркву.Сам плакат који је рекламирао фестивал приказује девицу Марију како огрнута плаштом обојеним у боје геј заставе држи Исуса у рукама. Ово финансира влада републике Србије и ово скрнављење Исуса и Девице Марије наша власт гледа као уметност и сматра вредношћу!
Дали знате Срби која је казна у Ирану,Турској или било којој земљи која поштује своју веру за овако нешто? Смрт!Јавно вешање!
А ми смо дозволили да у Богородичиној престоници пљују по нашој вери безбожници који су у очима власти вреднији свих хероја , од свих Срба ,од нас, од наше деце.
Срамно је да упоређујем скупину педера који су у овој земљи по ко зна чијој одлуци врло значајни владајућој коалицији и живот једног часног породичног човека! Али морам се запитати и сви ви се запитајте зашто и како смо дошли у ову ситуацију где влада неморал и непоштење и где постоје службе које се баве одређивањем цене људског живота и ко управља таквим службама кад имају образа да траже назад новац од породице човека који се жртвовао за све нас тврдећи да је прецењен. Ако је прецењен његов живот шта мислите колико ће коштати ваш, обичног грађанина , неке старе баке или детата и ко је себи дао толико право да у динарима одређује нечију цену? Ми,баш ми све смо дозволили ,понашамо се као да смо изван тела и гледамо шта чине са нама.Пробудите се Срби ово је стварност,није фарма није велики брат ни двор,овај живот сада живимо и пуно каснимо.
Власодржци манипулишу са нама како желе само зато што смо им ми то дозволили, поделили су нас зато што смо им и то дозволили, немамо шта да једемо зато што смо им дали храну ћутке без иједне речи.
Данас је Србине последњи дан остатка твог живота и време је да узмеш свој живот у своје руке.Твојим животом нико не сме управљати,Бог нам је дао слободу и ми ту слободу можемо да повратимо само ако желимо.Наши животи немају цену , и онај ко да свој живот да би ми наставили наш један једини, за његову славу држава мора да плати и њега мора да слави јер то је вредност и то је једина истина! Нека је вечна слава свим Србским херојима који су пали бранећи нас и нашу отаџбину!




Нема коментара:

Постави коментар