среда, 18. мај 2011.

Дачићев аманет, запрашени летаргијом и ничија издаја !

Издаја драги људи!
Једна једина ствар у целој ситуацији у Србији која мени није јасна, а верујем  многима неће бити уколико нису размишљали о томе јесте ненормална доза ишчуђавања над свакодневним вестима. Хватање за главу, колачење очију и колективна неверица над сваком новом вести која се појави. Данас пола Србије не може да дође себи ишчуђавајући се над изјавом Ивице Дачића о подели Косова. Како кажу па побогу човек који је председник владе прича о подели и поклањању своје сопствене земље, и то јавно и на сва уста. Да је ово нека друга земља и да је настањена неким другим народом а не летаргичним мумијама онда би заиста била чудна толика доза смелости од једног  министра полиције да прича, пред увек за борбу и одбрану спремним народом, о подели њихове земље.
Опет издаја?
Чија  је ово издаја драги људи, ко је нас издао?
Да ли је могуће да је нас издао наш драги председник кога је изабрала већина народа или Ивица Дачић који је на истом месту из истог разлога као и председник државе, управо због такве воље народа? Или је државу и нас издао управо наш народ, онај који је тако бирао и тако изабрао и на томе стао?
Да је прошлост била добра није ал да је баба знала да ће пасти она би села, зато народу можемо приписати наивност и жељу за нечим бољим, нажалост то боље је отишло у туђе руке а народ је опет остао празник шака, празног стомака а овај пут и празне главе.

Истина нема ништа лакше од седења и пљувања по свим политичарима којима су руке толико порасле да више не личе на људе већ на хоботнице који прво делају па онда причају.

Да  ли је Косово већ подељено или је изјава Ивице Дачића само опипавање јавног мнења, да ли још има ко да се побуни или ће све остати на пар речи и по неком протесту?
 Побогу људи па шта је то тако страшно у изјави госин Коферчета ? Каже човек лепо нисам ја помињао никакву поделу већ разграничење , а уосталом и сам је са Косова, па ако се питате јел делио своју земљу?  Јесте!
Човек је једноставно решио да скине љагу са свог часног имена и да се реши лопоовског надимка и то тако да задовољи обе стране и комшије са једне и комшије са друге стране - каже пола свог имања разграничава на шиптаре а другу половину на Србе.
А ми шта ћемо морамо се задовољити једном половином његове имовине и то нек нам буде много јер знате како кажу отето је проклето, сад ту другу половину што је дао дао је као грађанин , човек је сасвим могуће прикривени мазохиста, мада и педере отворено воли и подржава али као таквог девијантног човека ми ипак не можемо тражити да добије отказ или да га искључе из владе јер се оградио да он није члан владе. Одлично онда можемо да тражимо да му обуставе плату и да функцију коју он не обавља опет угасимо јер је ионако измишљена  ради њега.
Још једна занимљивост која открива његове сексуалне фрустрације је и то да је тражио да му лепе фластере на уста , можда је управо то прави разлог његових изјава, ако га негде ноћу видите да се шета сам по сумњивим крајевима вероватно да "тражи ђавола" од особа сличних себи.А ко зна можда се само шетао до градске библиотеке у потрази за ретким књигама о мистичној планини Калемегдан!
Шалу на страну, а шта ми радимо?!

 Као што рекох седимо и пљујемо, чекамо да  уђемо у ЕУ, чекамо да се Бог смилује на нас исто у неверици се питамо па зашто нас је оставио, само је народ престао да верује, али опет па какве то има везе ми Срби , па ми смо свети народ, стварно није фер од Њега да нас тако остави на немислост.
Значи крив је Онај коме се молимо само у невољи, крив је цео свет који се уротио против нас, наши политичари, сви су криви осим нас.
Има ли ту имало наше кривице?
Ако нас заиста посипају са неким успављујућим прахом из авиона, или нас трују на неке друге начине што опет није искључено да раде, морам се запитати па како тај прах или шта већ не делује на све већ на само одређени број људи?!
Из ког разлога је једна половина Србије имуна а друга подложна свему и свачему , летаргична и незаинтересована за свет око себе, чека Годоа са прве турске да им преко милосрдне емисије експлозив донесе радост и помоћ у кућу?
 Све ћу  завршити са сатиричном реалношћу у којој ми седимо и претимо политичарима преко фејсбука , читамо Љотића и дивимо се Милошу Обилићу , па онда уз клипове са јутјуба у  глави проживљавамо Косовски бој и нажалост опет га губимо и на филму и у стварности.

Нема коментара:

Постави коментар