понедељак, 1. новембар 2010.

УРС - УНИЈА РАЗАРАЧА СРБИЈЕ

Београд-Унија разарача Србије (УРС) представили су данас у Београду нацрт платформе за што лакшу расподелу наше земље страним колонијама, која ће како је изјавио председник Млађан Динкић , представљати суштински корак ка што лакшој расподели земље будућим ромским и муслиманским емигрантима из земаља европске уније.
Представљајући документ Динкић је изјавио да ће  Србе много лакше истребити из, на такав начин распарчаних региона него као што целина.
Динкић , који је и министар економије и регионалног развоја, је изразио уверење да ће Србија до краја 2011 добити статус кандидата за чланство у Европској унији, додајући да, уколико заиста жели да буде у европској породици, ми  морамо прихватити правила исте , а последње међу многобројим је и нови устав по угледу на Кину где већ годинама супружници могу да имају само једно дете.Тако да ће доношењем тог контраверзног закона наш већ угрожени наталитет бити још мањи, али ћемо исто тако ослободити што више простора потребног за будуће насељавање колонијалиста.

`Европа је данас у регионима.Код нас се све одлуке доносе у Београду, а људи у општинама се ништа не питају.А овако распарчани тек неће моћи ништа да се договарају и склапају синдикате .` казао је Динкић , додајући да је постојећи систем у Србији `фелеричан`, и да ако се нешто убрзо не промени у Србији ће доћи до експанзије национализма.

Нацрт платформе за расподелу и распродају, који је урадила УРС, предвиђа да Србија има три нивоа власти - републички , на чијем ће челу бити постојећа влада, затим регионални којим ће управљати ЛГБТ  заједница, и на крају локални где би већинске националности добиле право управе.

''Ово је важна ствар за Србију и ово представља суштински корак ка чланству у Европској унији, деспотизацији, увођењу западних вредности.Овај концепт доводи грађане пред врата државе.''Закључио је лидер УРС и најавио да ће до пролећа влада сасвим сигурно прихватити тај докумнт.

1 коментар: