среда, 12. јануар 2011.

Србија у земљи европских чудеса

Да ли верујете у бајке? Питам јер ако неверујете онда не знам који други оправдан разлог постоји, да Срби ћуте док им влада и корицу бајатог хлеба краде испред носа, правдајући свој лоповлук најглупљом бајком икад смишљеном. Бајка се зове Србија у земљи европских чудеса.
Радња бајке је следећа, Србија једна земља на Балкану, пропала и потпуно уништена, земља у којој живи најглупљи и најпримитивнији народ на планети, једног дана улази у потпуно другу димензију, постајући чланица ЕУ, тог момента земља почиње да се тресе, сунце је забљеснуло целу земљу неким небеским заслепљујућим сјајем, и десило се чудо над чудима. Са потока је потекло млеко, негде пиво, негде вино, све по вољи, бараке дворови посташе, од изобиља народ не знаде шта ће, са неба хлеб и печени батаци падаше, а вода филете рибе избациваше, факултетске дипломе на киосцима делише а председника уместо крсне славе славише, што таква чуда направи.
Е сад, да у Атлантидску унију треба да уђемо, земљу коју су као божији рај описивали, тешко да би овако било, а камоли Европску унију која се вештачки одржава на једној климавој нози.
Стоји тако што се ослања на једну државу, са колико толико стабилном унутрашњом економијом али која индиректно већ неко време покушава да се ослободи канџи уније, и Америку, дужну и ружну, где цвета лимун труо и где седмично неколико хиљада људи остаје без посла а неколико стотина умире од глади.
 Ето у ту унију, наш славни председник са својом најкорумпиранијом владом у историји Србије ( владу за који јавно кажу, да су им обезбедили станове где ће плаћати само комуналије и по истеку мандата им отворили могућност откупа истих станова по најнижим могућим ценамаи то све у циљу спречавања корупције) .жели да нас уведе.
Тако нам је та силна унија, која је иначе силна углавном према нама, може јој се, послала тај упитник у виду 3000 наређења које наша влада мора испунити у што краћем року, иако још ни сама није свесна да ли је наше присуство потребно и пожељно у њеном склопу.
На пример да бисмо за десет година, како преседавајућа баба Ванга илити председник Борис Тадић предвиђа, ушли у унију, за који водећу светски стручњаци мисле да неће постојати у наредних 5 година,ми реално гледајући морамо као народ нестати.
У моменту док све силе и силице света одвајају око 70 % од укупних средстава на наоружање и побољшање војске и војне безбедности, наша влада је одлучила да нама војска није потребна и укинула је.Остаје нам само нада да ће бити појединаца које нико не тера да се ваљају у блату и трче на минус десет, радије то радити него спавати до дванест поподне у топлом кревету.
Такође учињен је и велики корак у судству, оном специјалном за ратне злочинце, сви хрватски, албански и муслимански злочинци су ослобођени и добили су чак и пензије, док су са друге стране србским наводно оптуженим злочинцима пензије укинуте и они који похватани предати су непристрасном суду у Хагу ,мада ни суд у Београду није пристрасан ни најмање кад су Срби у питању. Све порадише да задовоље свет а Чанак опет тврди да га од Југословенске армије ни Сава ни Дунав неће опрати, није ми баш јасно какве везе он има са Србијом, али мислим да то има везе са оним мањинским правима, вероватно.
Ево и тих где припада Чанак, ту се влада изборила за родна, верска и етничка права, заправо бори се против дискриминације, и то тако што је само Србин онај који чини дискриминацију јер се он сматра већинском популацијом у држави Србији и на тај начин угрожава остале мањине.Да упростим, оне прозивке које упућују остале мањине, не сматрају се дискриминишућим, већ правом на изјашњавање и сама помисао да су те прозивке дискриминација, сматра се дискриминацијом према тим мањинама.
Затим издате су потернице а неки су богами и похапшени, они тајкуни, безобразно богати и то ни мањ ни више него зато што их господин Беко није научио на време како се легално исплаћује рекет држави.Себично од њега нема шта, оће пошто пото да постане Бил Гејтс.
Има ту још пуно тога, сваки дан по неколико срања, не стигне човек све ни да пропрати, Европа оком, Борис скоком, није ни чудо што је морао на операцију. Мада дал` се историја понавља кроз знакове, сетимо се Тита, Ђинђића, неће ваљда Борис бити трећа срећа, па да му Европа не дође само ноге већ главе.
На упитнику се предано ради, тренутно најактуелније од свега је питање, за које не бисмо ни знали да се налази у упитнику да Ђелић није поменуо, јесте генетски модификована храна, где ће се став Србије и према томе променити, очекујмо да ће од сада генетски модификовано значити здраво и препоручљиво, такође и јефтиније и приступачније.
Нажалост па немамо увид у тај фамозни упитник, мада сви имамо утисак да се кроз свако питање индиректно провлачи решење како уништити Србе на 3000 начина.

Нема коментара:

Постави коментар