субота, 15. јануар 2011.

ЈАВНИ ГЕНОЦИД -Codex Alimentarius

Почела бих са неком чувеном реченицом, чувеном кроз историју , али како год да почнем и колико год текстова да напишем ја или било ко о овој можда и најсуморнијој теми бојим се да ће бити и мало и касно а можда и свеједно. Али ако о нечему треба да се пише и прича то је овај последњи ударац који нам задаје нико други него они који су нам задали и све остале а бојим се да је овај најгори , истински геноцид.
У Србију је стигла генетски модификована храна под печатом Codex Alimentarius , иако је наводно још увек забрањена продаја такве хране у месарама Матијевић под видљивим знаком Codex Alimentariusсе увелико продају месне прерађевине и то неким чудом све по упадљиво , а самим тим гладном народу привлачним нижим ценама.
Човек је оно чиме се храни! И шта је генетски модификована храна?
Генетски модификована храна је резултат манупалиције ДНК, где долази до промена структуре карактеристике хранљиве намирнице, са циљем побољшања "квалитета и квантитета", истина је да је у питању само квантитет и то само за одређено време.Простије речену у једну намирницу се додају гени једне или више намирница или организама.Такође треба напоменути да би се генетски модификована храна што дуже одржала што свежијом научници је зачињавају многобројним пестицидима, адитивима, хибридима и осталим састојцима који су сви до једног отровни и за човека и околину, као и то да је излажу зрачењима како би сачували њен "квалитет ".
Шта ће бити са нама ако се усвоји  Codex Alimentarius ?
Нестаћемо, како кажу биће ту један знак на ком ће писати овде је некад била земља Србија коју је продала њена сопствена влада.
Није ово шала - ово је будућност , једина сигурна будућност уколико дозволимо увоз генетски модификоване хране.Пре него што наведем последице које изазива уношење ГМО на човека, мора се такође обратити пажња и на еколошку средину.Односно када се једном посади генетски модификовано семе, земља постаје зависна од њега , док свака друга биљка која би у нормалним условима порасла на тој земљи нестаје.ГМО се шири кроз плодне тло и убија све отало што је Богом дано да ту расте , сматрајући га конкурентним.На исти начин делује и кроз човековв организам.
ГМО намирнице због поменитих штетних састојака у себи код корисника и потомака могу да изазову малигна обољења, шећерну болест, срчана обољења, стерилитет, Алцхајмерову болест и још преко 60 других обољења.
Стварањем генетски модификоване хране, под велом нахранити гладне у свету што брже и јефтиније , крије се заправо паклени план дословног смакнућа најмање три милијарде људи у свету, посебно у земљама трећег света.
Земље ЕУ које већ производе ГМО својим грађанима забрањују да конзумирају и продају такве производе, односно користе их само за извоз.
Наша земља је још увек колико толико здрава и плодна у односу на остале земље света али уколико дозволимо да се почне са увозом ГМО хране и семена , ми ћемо нестати.Нипошто не смемо дозволити да се деси овај бесрамни геноцид, јер ми другу земљу немамо осим ове једне а са друге стране ти који планирају да нам пласирају семе смрти и потурају отров нашој деци за доручак већ имају спремне авионске карте и куће и станове у другим деловима света.
И уколико се заиста дозволи примена нацистичког кодекса, упркос јавном негодовању и упркос свим нашим захтевима и петицијама ми нећемо имати другог избора осим да изађемо сви на улице и да зарад сопственог права на живот које ће нам тим кодексом бити ускраћено, јасно и гласно покажемо своје незадовољство. Овом приликом вас све позивамо да добро обратите пажњу на то шта купујете, чија семена узимате и имајте у виду да оно што је лепо на изглед , и оно што три пута годишње рађа по ненормалним и неприродним условима сигурно није здраво и ми нисмо Богови да бисмо се играли стварања.
Рекли су Србија ће ући у ЕУ са народом или без њега, по свему овоме тако ће и бити.






.

Нема коментара:

Постави коментар