понедељак, 29. август 2011.

Ко има већа права у Србији, деца или геј популација?


"Ко има уши да чује нека чује, ко има очи да види , нека види".
Колико нас служе очи и уши у овом данашњем времену  и има ли народа спремног да види и чује док му очи траже хлеба и уши речи наде?! 
Док Србија  са ишчекивањем дочекује и геј параду и слуша о урагану Ирина који је јуче погодио Америку, занемарујући истински проблем земље, односно јужну покрајину коју по речима Хашима Тачија јадни малобројни Албански народ штити од Срба који ето "праве дивљу државу у држави" у свету је опет ђаво показао своје лице. Пре пар дана у Балтимору је одржана конференција чији су домаћини  Б4У-АЦТ, односно организација која покушава да педофиле свету представи као нормалне људе са другачијим потребама , где су припадници исте затражили да се педофилија скине са листе менталних болести   а да се притом не осећају угрођено и да се нађе начин на који би законски могли да задовољавају своје потребе.
Након скидања хомосексуалности са листе менталних болести, и промовисања га у већини земаља света , интеграције припадника ЛГБТ међу хетеросексуалну популацију као нормалне особе, чак шта више и пожељне , било је само питање момента када ће се сићи степеницу или у овом случају неколико степеница ниже и када ће и педофили затражити иста права као и хомосексуалци, односно већа него остали хетеросексуалци. 
Какво нам време долази , где нормалан појединац губи сваку вредност уколико није настран на било који начин, требало би да након евроинтеграција, у којима из дана у дан народски речено начисто пропадамо и у духовном и моралном смислу , након измене уџбеника у којима ће наша деца, да би наша влада показала своју толеранцију морати да уче како је нормално имати две мајке иили два оца, односно дозволити свом учитељу у четворогодишњој школи да вашем детету помера гаћице уколико има ту потребу.
Да не брига за хетеросексуалну популацију расте а да се иста та брига за хомосексуалце повећава показује и то да се повреде хомосексуалаца испитују и истражују док се не пронађе кривац , док се злочини почињени над хетеросексуалцима из дана у дан занемарују, па макар у питању била и деца.
Као и да напади на хомосексуалце се до те мере преносе по медијима да се уколико их нема измишљају да би та популација имала оправдање за касније параде и јавне приредбе као угрожена врста док опет хетеросексуални напади , у последње време и жртве педофилије и силовања остају маргинолизована у сенци дешавања ЛГБТ популације.
Још један случај занемаривања десио се у Крушевцу. Када је двојицу тринаестогодишњака због једне убране јабуке са гране , која је више од два метра ван ограде дворишта, напао власник М.Б у Крушевцу. Дечак А.А успео је да побегне три метра од места догађаја а дечака М.И ,М.Б(59) је успео да дохвати са обе шаке за потколеницу ноге и својим зубима нанесе једну рану на листу десне ноге. Догађај се десио 21.7. и истог дана после лекарске интервенције и санирања повреде , догађај је пријављен и полицији Крушевца. Полицајац Бекрић је обавио разговор са дечацима и родитељима, на увид је добио и лекарску документацију али до данас нису предузете никакве мере против починиоца. 
Ово је само један у од мноштва случајева где су жртве напада деца и где и поред медицинских и других доказа полиција не реагује, видно заузета дневницама око геј параде и нападача геј популације.
Да су се два дечака изјаснила као припадници геј популације вероватно би полиција реаговала или би у најмању руку њихов случај доспео до медија и даље би преузеле многобројне НВО које су ту увек када је жртва неко од мањина , било да су у питању сексуалне, верске или националне.
Уколико организација  Б4У-АЦТ постигне свој циљ, што више није не могуће, па за коју годину будемо имали параду педофила, све зарад европских вредности, која права ће онда имати наша деца и да ли ће смети да се огласе кад их неко удари, уједе или не изврши неку блудњу радњу над њима. То је питање за све нас, не само за нас обичне грађане, већ за политичаре, разне организације за људска права и посебно полицију, размислите ко је битнији, будућност или јалове вредности зарад нечијег бесциља!
Пре само десет година било је незамисливо да ћемо ми православни народ гледати парадирање онога што је узрок Божијег гнева над Содомом и Гомором, не природног блуда , срамоте коју би кроз очи Европе требало да посматрамо као понос, што је за сада потпуно неприхватљиво и лично верујем да никад неће моћи бити посматрано као нешто нормално. Данас запамтите колико је страшна помисао да ћемо за десет година морати да прихватимо и гледамо параду педофила и уколико наставимо да занемарујемо истинске вредности а да пажњу посвећујемо нечем што није вредно баченог погледа  а таман утрошеног времена , управо такву судбину ћемо доживети.



Нема коментара:

Постави коментар