недеља, 30. јануар 2011.

ОНАЈ КО ШЕЈТАНУ СЛУЖИ!


Прослависмо Светог Саву, нашег оца православља,оца писмености,славног Немањића првог у светој лози,сина Рашке! Рашке земље у којој живиш ти црни туђине,ти који се питаш ко је тај свети Сава,који ходаш земљом којом је и он ходао,он наш узвишени отац а ти црно зло потомак оних који су мошти његове спалили уз музику и грају.
Ко си ти муфтијо шејтанска да себи дајеш право да у своја уста прљава узимаш његово име,ти потурицо од турака гори,који ни своју веру непоштујеш да се питаш у Србији у Рашкој у Савиној земљи ко је он?
Он је отац наш, нас Светосаваца који нас је одржао, док су твоја прамајка Србкиња и твој праотац јањичар  своје вере се одрекли и оставили теби то проклетство и јад што шириш!
Знаш ли ти несрећо да ти његовим језиком говориш,оним који је он нама у завет оставио и да истим тим језиком пишеш и ти и твоја деца и сви Бошњаци како ви себе називате,ви који жудите да будете Турци а Турска вас никад неће таквим видети,колико год се доказивали никад се доказати нећете.
Нас је Несрећо вера одржала а чија ће вас вера одржати кад је вама вера о кољену,онак коме је у десетом кољену вера олако промењена тај ће за вјека носити белег на челу зато сте ви потурице гори од Турака, јер таквима се никад не сме веровати.
Морам приметити да често помињеш некакав Санџак и аутономију те области,па ћу рећи да ми је драго што велиш да кад тај Санџак добије аутономију Србска деца неће морати да славе Бајрам, где год ти се тај Санџак налазио.
Али исто тако знај да докле је и једног Србина Рашка никад неће добити аутономију,уколико си на њу мислио кад си о Санџаку причо,и да ће се Свети Сава славити у свакој Србској школи и у северној Србији,Војводини и у западној и источној и у Рашкој и у Републици Српској и у Црној Гори и на Косови у Метохији а што се ти свом Богу више молиш да не буде тако,Србски инат је повелики и наш Бог милостив па ћемо га сваке године славити и више и узвишеније.
Због тебе таквих муфтијо шејтанска коме је политика исто што и вера , и због говора мржње и  домаћих издајника који ћуте на твоје речи погане, ми Срби ћемо се уздићи у свом јединству и још чвршће пригрлити Савине завете.
И не само ти муфтијо већ сви што ударате знајте тиме нас само уздижете и камените за оно што тек долази! Онај ко шејтану служи ни на овом ни на оном свету добро неће дочекати!

Имала бих ја још пуно тога рећи али мислим да сам и овим душу своју огрешила што сам тебе и нашег Свеца помињала у једном тексту,па стога нека ми опсрости Бог и Свети Сава! Нека му је слава за вјек вјекова!

1 коментар: