недеља, 31. октобар 2010.

Издајничке бајке

`Можда Србију не треба да воде људи који граде програм на илузијама и PR марифетлуцима. Треба народу понављати да ови бедници и немају ништа осим лажи и несреће да им понуде.`

 Рече један мој пријатељ.И у праву је.Ово данас није реприза 5 октобра, иако се многима тако чини на први поглед.Али далеко смо одмакли , читавих десет година уаназад.
Свакодневно нас хране митом о уласку у ЕУ, где ће нас једва дочетаки раширених руку, и тећи нам мед и млеко.Само треба да предамо Младића,  одрекнемо се пар националних митова, историјског и културног идентитета и наравно Косова.
Нико не спомиње да ЕУ још увек размишља дали уопште жели Србију као чланицу у свом саставу.
Мада нико ни нас народ није питао дали још увек имамо жеље да се придружимо.


Како је још пре пар месеци изјавио председник комисије ЕУ Жозе Мануел Борозо : `Ако финансијска помоћ не буде довољна да спречи банкрот посрнулих Европских држава.Европи прете побуне, грађански ратови и државни удари.` У овом моменту та његова изјава не делује ни нај мање шоканто, јер су његова предвиђања већ почела у појединим европским земљама.
Па зашто онда наша влада даје све од себе да уђе у унију која ће се, како наводе водећи економски стручњаци , распасти?


Зато јер су сами свесне жртве економских убица , ммф и светске банке.Само  нису се жртвовали ради нас, већ су жртвовали НАС ради себе.Било како било , назад нема.

Али за нас има, и напред и назад,сад све зависи од народа. Последњи је тренутак да се коначно изборимо за сопствени национализам, и отресемо невидљивих диктатора и окупатора.Свих оних вукова у јагњећим кожама који су послењих година водили ову државу по систему распарчавања територија и претварања у западне колоније.


Опет наводим тврдње  светских водећих економиста, који кажу да ће земље европске уније излаз својих социјалних немира пронаћи баш у етничком чишћењу .То би се по њима догодило ескалацијом унутрашњих немира, па би тако оправдали своје поступке.

А по неким истраживањима у Европи се трентно налази око 15 000 000 муслиманских и ромских емиграната.А толики број људи не може тек тако да се исели.
Мислим да није ни потребно поставити питање где ће са свим тим народом! 
И зашто је битно да  признамо независно Косово и да престанемо са захтевима да република Српска добије независност.


Све ово и још пуно тога, које само слепи код очију не виде, је један велики разлог да се што више приклонимо Русији, да не дозволимо да се ниједан захтев ЕУ  испуни, држимо се свог национализма , што више то боље јер то је наше право и дужност, не одрекнемо ни једног јединог историјског мита.
А пре свега да склонимо ову изданичку владајућу коалицију, јер сваки дан који протекне је превише.






Нема коментара:

Постави коментар