четвртак, 28. октобар 2010.

СЛОБОДА ЗА ДЕМОНСТРАНТЕ - СЛОБОДА ЗА СРБИЈУ

Начитах се ја ових дана, свега и свачега на интернету, почевши од одличних текстова многобројних "хулигана",  бескрајних расправа на фејсбуку, па на крају читах и прилично приглупе колумне наших звезда.Дигла се кука и мотика.Тај десети октобар јесте учинио доста за Србију,поделио је на три дела, задовољио је Хилари, педери су узели примамљиве дневнице, а затвори су пуни "хулигана".Народу су пуне уши тих "хулигана", који су направили милионску штету, а оних 150 милиона који су утрошени на параду "поноса", посету Хилари Клинтон, нико не сме да помене.А дали се неко запитао који је разлог тог гнева који су "хулигани"испољили?
Да ли је влада осетила како већина тих младића, и како већина народа у Србији живи, знају ли они да смо ми на ивици беде?Знају ли они колико гладне деце плаче свако вече, док они кавијаром хране јалову мањину?Да ли нас доводе до глади да бисмо своју децу дали у боље педерске руке, кад већ ми немамо са чим да их хранимо?
Ја знам само да већини почиње да бива јасно, мада још увек кроз маглу, куда нас воде самопрозвани власници ове наше земље.Ону су ти који су хулигани, они продају наша предузећа,они продају наш морал,  нашу православну веру, наша права, нашу земљу - па није им то дедовина.Они су ти који тргују нашом несрећом.И на крају кад више не буде било шта да се прода, кад будемо туђини у сопственој земљи, шта ће онда бити?
Знају то наша похапшена деца, зато и јесу по затворима, зато и хоће од њих хулигане да направе.Али немојте да вас заварају они манекени са националних телевизија кад прочитају у дневнику текст који су нај већи србомрзци писали, нису наша деца хулигани, они су бре хероји. Они се боре за слободну Србију.Они не дају да се прода Србија зарад Европске уније.Немојте се одрицати свог порекла, поносног гордог Српског имена, ни свог језика, а још мање наше омладине.Јер ако се њих одрекнемо, и ако њима леђа окренемо, сами себи смо их окренули.
Где је наша војска? Има ли мајке којој није срце пуно док сина испраћа у војску?! А где ћу ја свог сина испратити , у Ирак ?
Сестре моје српкиње, ви које сте мајке, јесте ли ви своју децу рађале и гајиле да их сутра дате у јањичаре? Ако сада овој деци окренете леђа,и својој сте.
Јесу, можда су из беса разбијали Београд, али имали су право на тај бес.Данима су борци против дискриминације провоцирали и са телевизије, и са блогова, и из новина, шеткали су се пред нама обичним смртницима у маркираним кецељама, слали нам у групе изобличене слике наших светаца пред којима би и сам ђаво затворио очи, прозивали су све српско и православно нај поганијим именима. Још данима пре параде.А онда су у чуду због понашања и толике мржње, коначно пропарадирали, у живом штиту,као да су под заштитом државе јер су угрожена врста .
Не знам на који начин су министри, посланици и сам председник , који су дозволили ту параду , објаснили својој деци, шта је понос.И како је било ко свом детету објаснио.Али неће они ту реч отети и опоганити, није џабе пословица "чега се паметан стиди, тиме се будала поноси".

Нема коментара:

Постави коментар