петак, 10. јун 2011.

Издајници и издајници Србског рода!

Издаја данас има сувише мало значење у односу на оно што наши политичари приређују сопственом народу и властитој  земљи. Неки чак сматрају да је према нашем народу  и усташки терор и забадање ножа у леђа , док су делили министарске фотеље са нашим државницима а са стране убијали Србе била блажа издаја од ове данашње.
Понекад се и ја морам сложити са њима, гора је утолико што је Анте Павелић био усташа док су   и поред многих шпекулација ко одакле води порекло ипак већински Срби.
За ових десет година манипуативном политиком постали смо нација што би се у народу рекло и дужна и ружна и Богу и људима.Наравно све захваљујући ДОС-овском клану који је успео само у једној грани привреде у трговини и то у распродаји.
Велико је питање наше кривице , колико је крива за ово стање наша летаргија, јер власт је једна а народ друга страна медаље једног народа , а опет колико је криво наше незнање.
Када су на почетку своје владавине помињали приватизацију и обећавали гомиле страних купаца и инвеститора , вероватно смо сви ми мислили да они говоре само о непокретном капиталу, фабрикама под стечајем, полу уништеним привредним предузећима, сумњам да је ико ишао тако далеко да види да ћемо поред фабрика и земље бити и ми као народ на лицитацији.
Нисмо били обавешени! Очигледно је да нисмо ни данас обавештени, бар велики део јавности није.
Почели су са паролом која је гласила "иКосово и ЕУ" и завршили са изјавом Бориса Тадића да ће Србија моћи да живи са чињеницом да је наша јужна покрајина постала "велика Албанија", нису успели да спадну ни са коња на магарца већ на земљу, а од свега је најгоре што се још нису спустили ни на земљу већ , вероватно полудрогирани или једноставно глупи, јер нико имало разуман и писмен не би могао горе водити нашу земљу и у већу пропаст од ове гомиле , они настављају својим путем под већ излизаном и скоро ником прихватљивом паролом "Европа нема алтернативу".
Ако се прерачунамо видећемо да смо зарад те недостижне а и нежељене Еврпске Уније, самовољом искључиво власти која очигледно само себе и један део потчињених сматра целом Србијом, изгубили све а добили дуг који ће плаћати и наша деца у некој новој земљи која се по свему судећи неће звати Србија.
Од фабрика , па преко војске, судства, полиције , наших хероја, дошли смо до самог краја, до продаје наше земље.Када је пре неколико дана Ивица Дачић , после своје изјаве о подели Косова гостовао  у емисији упитник на Ртс-у мислим да је већини било јасно да је судбина Косова унапред одређена и да су такозвани преговори о статусу само једна представа и куповање времена код Србског народа.
Да смо ми држава која има установљен правни систем , држава у којој је судство на страни правде а да власт брине о свом народу и бар покушава да одржи целовистост земље саму себе би ухапсила.
То смешно звучи али ми смо у очајној ситуацији у полицијској држави, са властодржцима који су умислили да је Србија са свим покрајинама њихово приватно власништво о којој имају право сами да одлучују. Можда још боље речено ово је реприза Југославије, распарчавање и дељење територија и то не отимање и освајање од суседа већ својевољно поклањање од стране њених вођа , због ко зна каквих уцена, јасно је само једно да већински део Србије не жели да буде део сатанистичке творевине ЕУ.
Србија може да живи са великом Албанијом, не знам дали су новинари намерно занемарили ту изјаву , гурајући је под тепих али онај ко је прочитао и чуо те речи , можда и изјаву године у  којој се председник једне државе одриче читаве своје покрајине , као да прича о свом наследству  а не о сопственој земљи и народу који ту живи и то у корист нације која је одувек била непријатељски натројена , чак шта више и  геноцидно окренута према нашем народу. И истовремено се пере од Велике Србије , која није ништа друго него наша држава у чијем саставу су само Србске државе где живи већински Србски народ.
 Неколицина аналитичара је у првом маху сматрала да је прва изјава Дачића можда текст Бориса Тадића провучен кроз уста Дачића покушај трговине и размене територија, односно припајање републике Српске нама и давање у залог једног дела Косова, па су појединци све ово протумачили као једини паметан потез Бориса Тадића.Међутим након његовог прања и од РС и издајничка изјава поводом његове могућности прихватања Велике Албаније, тешко да ко може нешто погрешно или да разуме или да тражи неко скривено значење у ком Тадић покушава ишта да спасе, осим можда свог сопственог живота.
Било како било , јасно је да је Борис Тадић заједно са својом свитом најгора власт икад у историји Србије, јер док су наши претходници ратовали и давали животе да поврате своје природне територије он их у миру поклања и мења.
Данас смо имали прилику да чујемо изјаву министра споњних послова Немачке Гвида Вестервела , где је поручио да су границе Балкана са независним Косовом сасвим исправно исцртане и да ми уколико желимо да уђемо у ЕУ не смемо себи дозволити да доводимо у питање границе било чије земље.
Занимљиво је то "било чије" земље, јер овим је сасвим очигледно да они знају нешто што нама још увек није познато а то је да Јужна покрајина више није у саставу наше земље и да су претходне лицемерне и издајничке изјаве биле само увертира у оно што ће нам вероватно у скорије време бити саопштено.Још једна у низу чињеница и вести којима нас бомбардују у врло кратком року јесте и то да је баш данас, вероватно охрабрен изјавом дотичног Немца и Борко Стефановић признао Косовске пасоше под смешним изговором да ће то донети добро обема странама а највише нашим Србима који живе на Косову.
Маслање и изврдавање је већ постала свакодневница, народ се ипак неће тако лако орећи колико год они мислили да временом откупљују и замајавају народ сопственим осптанком и мислим да и њима то почиње да бива све јасније, наша непревидивост је јединствена и управо она је увек задавала потешкоће укалупљеним Европејцима и западњацима.
Сад опет се враћамо до дела где треба разлучити издају од издаје, да појасним уколико се они осећају као Срби значи да је ипак издаја у питању али уколико се не осећају тако или презиру себе због тога, попут "славних" Србских кољача Срба попут Дамјанича онда их ипак погрешно квалификујемо , тренутно то је можда оно што и није ни битно битна је једино воља народа и жеља да се ослободи ове као што већ рекох најгоре наследничке жуте комунистичке банде ма које нације да јесу.

Нема коментара:

Постави коментар