среда, 23. март 2011.

Нато бомбардовање-никад заборавити!

На данашњи дан пре 13 година почело је безразложно и неоправдано бомбардовање наше земље и убијање невиних цивила од стране НАТО агресора! Да несрећа и иронија буде још већа него што јесте тај злочин се одиграо великим делом захваљујући домаћим издајницима који у овом моменту седе на највишим положајима у влади Србије и управо та агресија им је фотеље у којима седе. За време самог бомбардовања погинуло је између 2000 и 2500 људи,рањено је 5000 ,док се број оболелих од рака сваке године увећава за 30 хиљада особа и расте.
Милосрдни Анђео је на нас 78 дана без престанка бацао бомбе ,рушио наше зграде,мостове, наш ваздух је зачињавао осиромашеним уранијумом и угасио животе невиних цивила и невине војске која није чинила ниједан злочин осим што је бранила своју отаџбину! Људи ,деца и данас умиру од последица њиховог бомбардовања.
Можемо ли ми све то заборавити ,посматрати убијање као нешто милосрдно и поучно,како нас саветују страни амбасадори ?
Можемо ли и хоћемо ли пљунути на све жртве и прикључити се тој злочиначкој организацији која ништа друго до нових жртви неће донети?!
Можете ли заборавити Косово и Метохију ,нашу земљу која је отета за време бомбардовања и сва протеривања Срба од стране удружених снага НАТО-а и Албанских екстремиста ?
И данас тринаест година касније уместо да спонтано изађемо на улицу,обележимо тај тужни дан почетка геноцида над нашом земљом,да одамо почаст жртвама, пре свега морамо од државе да добијемо дозволу за такав скуп.
Понекад ме нешто заведе па помислим да можда и постоји неки политичар који има савест али се јако брзо вратим у стварност , схвативши да наши политичари не виде ни Србске жртве у Јасеновцу, ни у Босни и Херцеговини,ни на Косову и Метохији , ни у Хрватској, па кад све то превиде и извину се што су икад ишта поменули и што нису поменули, зашто би онда помислили да је и за време бомбардовања било које жртве и да има ишта вредно помена!
И њима су се већ извинули,зато што су морали да троше гориво или зато што нису бацили још коју бомбу а опет ко зна,можда нас туже због обарања авиона,па и у том рату ми испаднемо кривци и злочинци јер забога ко је нама дозволио да се бранимо!
Али није ова злочиначка влада вредна помена у истој реченици где се спомињу  жртве настрадале  због тих издајника, нажалост тај рат који су они повели против нас још није завршен, још увек злочинци седе и воде државу у нови рат, у нову беду
А ми народ, раја шта ћемо ми,оћемо ли се одрећи земље,заборавити жртве, прећи преко лешева зарад тога да сутра наша деца ратују на страни оних који су у вечном рату против нас?
Ако неко може данас да заборави питање је дали ће моћи сутра кад неко од вољених оболи од рака!
И зато ако већ не можемо присуствовати неком скупу, отидите у неку цркву,запалите свећу и помолите се за све жртве НАТО бомбардовања!Нека им је вечна слава!

1 коментар:

  1. "Господе,опрости грехе онима којима си доделио да у борби положе своје животе за веру и Отаџбину и дај им нераспадљиве венце у дан Праведног Суда Твог. Јер си Ти Заступник, Победа и Спасење свих оних који се надају у Тебе"

    ОдговориИзбриши